Laatste nieuws

Graag houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen en rondom SMART Technologies.
Hoewel SMART een wereldwijde organisatie is en wereldwijd nieuws heeft, is het nieuws op deze pagina gefilterd op landelijk niveau voor Nederland. Hier vind u informatie over beurzen waarbij SMART aanwezig is en informatie over nieuwe producten.

Mocht u meer informatie wensen omtrent een onderwerp neemt u dan contact met ons op.

SMART Board 2075 niet meer verkrijgbaar

Het SMART Board 2075 is per 31 juli 2019 niet meer verkrijgbaar bij SMART.

Als SMART Platinum partner kunnen wij tijdelijk nog bestellingen voorzien uit een resterende voorraad SMART Board 2075 displays...

Nieuwe functies van het Whiteboard! (iQ 3.2 Update)

Het whiteboard van de SMART Boards is vernieuwd! Installeer de iQ 3.2 op uw SMART Board en...
- Kies verschillende achtergronden (bijvoorbeeld ruitjes- of lijntjespapier)
- Schrijf in een grote werkruimte (ter grootte van 9 schermen!)
- Open activiteiten direct in het whiteboard.

SMART Experience

Wij nodigen u uit voor een exclusieve ochtendsessie bij SMART Technologies tijdens de ISE van 2019. SMART presenteert haar nieuwste oplossingen in het luxe Amstel Boathouse op woensdag 6 en donderdag 7 februari.

Nieuwe software: SMART TeamWorks software

Eindelijk, een Windows 10 applicatie die een totaal oplossing biedt voor het organiseren, samenwerken en resumeren van een vergadering… en meedoen mogelijk maakt vanaf iedere plek en elk device. De software is binnenkort beschikbaar in 3 verschillende abonnementsvormen (Room, Connected en Server) die voor 1 of 3 jaar kunnen worden afgesloten.

Bezoek SMART op de NOT

Bent u ook op zoek naar de succesfactor op het gebied van technologie, onderwijs & leeropbrengsten? SMART Technologies praat u graag bij op de NOT. We zien u graag op STAND E063!

Nieuwe software update voor SMART Board 6000 en 7000

Er is een nieuwe software update beschikbaar voor SMART Board 6000 en 7000. iQ 3.0 biedt een geheel nieuwe startscherm ervaring. U kunt draadloos scherm delen met twee devices tegelijk en zelfs instellen om toestemming te geven voor het scherm delen. Ook wordt media streamen ondersteunt. Bekijk de video voor meer informatie.

SMARTBoard.nl nodigt u uit voor het SMART Event in Leusden!

Meld u nu aan voor het SMART Event in de 2e week van oktober!

Wij nodigen u graag uit voor het SMART Event in Leusden! Laat u in slechts 90 minuten helemaal bijpraten over o.a. de nieuwste SMART Board oplossingen!
Het Event is bedoeld voor iedereen die meer wil weten van moderne techniek die gebruikt kan worden bij vergaderingen, videoconferencing, brainstorming en training. Deelname is gratis!

 

Educatieve interactieve SMART Boards voor internationale school

Limid levert samen met haar partner Office Depot 105 SMART Boards aan een internationale school in Zuid-Limburg.

Coming soon: SMART Podium 624

Het SMART Podium interactieve pen display geeft docenten de mogelijkheid om tijdens het spreken notities of illustraties aan hun presentatie toe te voegen met een draadloze pen met gum- en muisklikfunctionaliteit. Aantekeningen op het 24" aanraakscherm worden gelijk zichtbaar op het grotere presentatiescherm achter de spreker, zodat de spreker zich ten alle tijden op het publiek kan richten.

Interactieve displays: de ultieme kopersgids

Deze gids is ontworpen om u te helpen een weloverwogen beslissing te maken en gaat in op alle aspecten van interactieve displays. Het bevat vergelijkingen met andere hardwareopties, een diepere kijk op software en details over de functies en specificaties waarmee u uw educatieve doelstellingen echt kunt verwezenlijken. Alles wordt in overweging genomen, van budgetbeperkingen tot klantenservice, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw aankoop aan de unieke behoeften van uw situatie voldoet.

SMART Kapp nu in prijs verlaagd!

SMART Kapp: de moderne vervanger van uw flip-over en whiteboard, is nu in prijs verlaagd! Op dit whiteboard schrijft u met normale whiteboardstiften en vervolgens scant u de QR code met een mobiel apparaat (bijvoorbeeld uw smartphone). Op dat moment heeft u de whiteboard aantekeningen digitaal tot uw beschikking en kunt u deze delen, printen of opslaan.

Nieuw: draadloos scherm delen met het SMART 2075 display

Ter introductie bieden wij het SMART 2075 display in witte uitvoering tijdelijk aan voor €2.525!* (exclusief btw). SMART zet weer de trend met draadloos beeldoverdracht vanaf elk device en besturingssysteem. U maakt razendsnel verbinding met het display zonder aanschaf van extra ‘kastjes’ als Apple TV, Chromecast, etc. De 4K Ultra HD resolutie voorziet uw vergadering, presentatie of les van een geweldige beeldkwaliteit.

Nieuwe showroom in Amsterdam

In samenwerking met onze partners hebben wij inmiddels een nieuwe showroom in Amsterdam geopend. In de showroom zullen onze digitale presentatie oplossingen te zien zijn met het innovatieve kantoormeubilair van König + Neurath. Wij kunnen iedere ruimte op maat inrichten met audiovisuele apparatuur en maatwerk meubilair. U krijgt altijd een helder en eerlijk advies met de ideale presentatie oplossing voor uw situatie. 

Coming Soon: SMARTBoard 2000, 7000 & 6000

SMART Technologies lanceert een nieuwe collectie displays voor het onderwijs. Het betreft de 7000 serie: de meest geavanceerde interactieve display voor het onderwijs; de 2000 serie, waarbij direct presenteren op het scherm vanaf elk apparaat centraal staat en de populaire 6000 serie, die verrijkt is met iQ-technologie. De displays zullen naar verwachting medio april/mei verkrijgbaar zijn.

Nieuwe brochure: SMART Onderwijsoplossingen

Op de NOT onderwijsbeurs zijn SMART Brochures verspreid met informatie over SMART's onderwijsoplossingen. Heeft u de beurs gemist? Geen nood. U kunt de brochure hier downloaden en lezen.

SMART op ISE: de grootste AV en Systeemintegratie beurs

De ISE 2017 vindt plaats van 7 t/m 10 februari in de RAI Amsterdam. Het is de best bezochte AV en systeemintegratie beurs en wordt jaarlijks gehouden. Ruim 65.000 professionals uit de AV- en multimedia industrie bezoeken het evenement. Tijd om te netwerken dus! SMART Technologies heet u van harte welkom op stand 13-CC10.

Schrijf u nu in voor de rondleiding op de ISE vakbeurs!

van 6 t/m 9 februari vind de ISE 2018 beurs in de RAI Amsterdam plaats. Graag nodigen wij u uit voor onze rondleiding! Kaarten zullen wij kosteloos beschikbaar stellen. Op de ISE beurs wordt onder andere de nieuwste SMART Board serie onthuld: SMART MX. Meld u nu aan!

Bezoek SMART op de NOT Onderwijsbeurs.

SMART Technologies staat komend jaar op de grootste vakbeurs voor onderwijsprofessionals: de NOT 2017. Nergens anders is er zo'n grote verzameling van allerhande onderwijs gerelateerde producten te vinden. Van inroosterprogramma's tot digiborden tot attributen voor de gymles. Op de NOT ontdek u de nieuwste ontwikkelingen op de markt. De NOT vakbeurs vindt plaats van 24 t/m 28 januari 2017 in de jaarbeurs te Utrecht.

Bekijk onze demo video's van de ISE vakbeurs!

Wij waren aanwezig op de ISE om rondleidingen te geven en hebben speciaal voor de thuisblijvers demo video’s gefilmd van de nieuwe SMART Producten. De video's zijn te bekijken op ons YouTube kanaal.

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over de SMART Board producten of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Neem direct contact met ons op via 0031 (0)38 - 420 90 92

Informatie aanvragen