Over SMART

SMART is de grondlegger van het digitale schoolbord en interactieve whiteboarden en is, sinds de introductie van het eerste interactieve whiteboard in 1991, wereldmarktleider. Het hoofdkantoor van SMART is gevestigd in Canada en opgericht in 1987.

Om bekendheid in Nederland te genereren werd er met een mobiel digiboard (in draagtas), beamer en laptop bepakt en bezakt het land in gegaan op zoek naar onderwijsinstellingen en bedrijven die naar het nieuwe schoolbord wilden gaan kijken. Na vele enthousiaste demonstraties, gesprekken en proefopstellingen werd het SMART Board mondjesmaat geïntroduceerd binnen eerst klaslokaal en vervolgens de vergaderruimte. 

In 1992 is SMART een strategische alliantie aangegaan met computergigant Intel. Deze alliantie resulteerde in gezamenlijke product ontwikkeling, marketing activiteiten en hiermee werd Intel mede aandeelhouder van SMART. Deze unieke samenwerking was mede een key factor in de geschiedenis van SMART. Het hielp SMART om sterk te groeien en de ontwikkeling van hardware en software kwam in een stroomversnelling terecht.

Op dit moment zijn er meer dan 800 mensen werkzaam bij SMART en worden SMART producten verkochten in meer dan 75 landen. SMART is tevens wereldmarktleider op het gebied van interactieve whiteboarden.

SMART blijft continu in beweging en blijft innovatieve producten ontwikkelen op basis van interactieve technologie. Daar het succes en de toekomst afhankelijk is van de SMART producten is de belangrijkste focus van SMART om innovatieve producten te ontwikkelen om te voldoen aan de eisen van de klant. Van de start van het bedrijf tot en met vandaag committeert SMART zich aan waardevolle oplossingen te bieden aan klanten wereldwijd.

SMART wil door middel van hun producten en ervaring een bijdrage leveren aan het verbeteren van de primaire processen binnen het onderwijs, bedrijfsleven en overheid. 

Limid profileert zich als geautoriseerd SMART Enterprise Reseller. Limid behoort tot de grondleggers van de introductie van de interactieve whiteboarden en is al meer dan 15 jaar actief binnen het onderwijs, bedrijfsleven en overheid. Mede dankzij deze jarenlange ervaring mag u iets van ons verwachten. Kennis van zaken, de juiste oplossing op de juiste plaats en een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding zijn voor ons uitgangspunten. Deskundige medewerkers besteden tijd en aandacht aan u als klant. Digitale en technologische ontwikkelingen worden dan ook nauwgezet gevolgd en toegepast.

Wij zijn onder andere platinum service – en kennispartner van SMART en lopen voorop in de ontwikkeling van interactieve presentaties, trainingen, colleges en vergaderingen. Wij hebben smartboard.nl opgericht om de Nederlandse markt een goed beeld te bieden van de producten van SMART.

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over de SMART Board producten of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Neem direct contact met ons op via 0031 (0)38 - 420 90 92

Informatie aanvragen