Snel zakendoen met de nieuwste technologie

Technologie ontworpen voor collaboratieve, verspreide teams. De SMART Board interactieve displays en software zorgen voor een oplossing waarmee u het gereedschap heeft om informatie te delen en ideeën op een visuele en interactieve manier te bekijken en vast te leggen. Alle SMART Board oplossingen en producten anticiperen op de continue veranderende vergader-, trainings-, brainstorm- en presentatiecultuur. Volledige participatie met collega’s op afstand door SMART Systemen voor Skype for Business. Een inspirerende werkomgeving waarbij interactieve SMART Board oplossingen centraal staan. 

Het uiteindelijke resultaat is inspirerend, medewerkers zijn volledig actief betrokken. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of breng een bezoek aan onze SMART showroom om geïnspireerd te raken.

SMART Podium 624 met SMART Meeting Pro

Het SMART Podium interactieve pen display met touch helpt hoogleraren en docenten om efficiënter te communiceren, waardoor studenten de stof beter begrijpen. Docenten voegen notities of illustraties aan het mobiele touchscherm toe, welke gelijktijdig op het grote display geprojecteerd worden.
+ Verbind met elk scherm
+ Draadloze pen
+ SMART Meeting Pro software

Whiteboard ontmoet ultra HD Touchscreen

De SMART Board 600 Pro serie is niet zomaar een whiteboard. Hij omvat naast alle unieke SMART functies tevens de mogelijkheid om 'real time' deelnemers op afstand actief te laten deelnemen aan een digitale whiteboardsessie en wordt geleverd met SMART Meeting Pro software.
+ Silktouch technologie
+ Pen ID, twee mensen kunnen tegelijk en onafhankelijk van elkaar schrijven.
+ Object bewustzijn.

SMART Board 7000 Pro serie

De nieuwe SMART Board 7000 Pro serie is het meest geavanceerde interactieve display. 4K Ultra HD videoresolutie. 16 gelijktijdige aanrakingen mogelijk voor schrijven en wissen op Windows® en Mac® systemen. Tevens bevat de IQ module de mogelijkheid voor draadloze schermdeling.

+
+

Draadloos presenteren zonder gedoe!

Het SMART Display 2075 is het eerste display dat zowel bekabeld te gebruiken is en tevens draadloos projecteren van het scherm standaard heeft geïntegreerd, waardoor ook direct presenteren vanaf elk device mogelijk is.
+ + , verkrijgbaar in witte en zwarte uitvoering

Share-as-you-go Whiteboard

De moderne digitale vervanger van uw traditionele whiteboard of flip-over! Schrijf met gewone whiteboard stiften, scan de QR code met de SMART Kapp App en leg uw aantekeningen direct digitaal vast. U kunt uw notities gelijk delen met anderen. Als hun apparaat verbonden is met de beveiligde omgeving van het board, kunnen ze uw notities overal ter wereld lezen.
+ Sessie gelijktijdig delen t/m 250 deelnemers (op afstand)
+ Deel gemakkelijk notities
+ SMART Kapp app

 

 

SMART samenwerken met BIM

Met de SMART Board hard- en software kan er sneller en efficiënter worden samengewerkt in de database waarin u gegevens van de architect, constructeur, installateur en aannemer kunt verwerken: het BIM-model. Schrijf met digitale inkt binnen uw 3D model, maak notities op een digitaal whiteboard en deel deze informatie direct met uw collega's en samenwerkende partijen.

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over de SMART Board producten of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Neem direct contact met ons op via 0031 (0)38 - 420 90 92

Informatie aanvragen