Snel zakendoen met de nieuwste technologie

Technologie ontworpen voor collaboratieve, verspreide teams. De SMART Board interactieve displays en software zorgen voor een oplossing waarmee u het gereedschap heeft om informatie te delen en ideeën op een visuele en interactieve manier te bekijken en vast te leggen. Alle SMART Board oplossingen en producten anticiperen op de continue veranderende vergader-, trainings-, brainstorm- en presentatiecultuur. Volledige participatie met collega’s op afstand door SMART Systemen voor Skype for Business. Een inspirerende werkomgeving waarbij interactieve SMART Board oplossingen centraal staan. 

Het uiteindelijke resultaat is inspirerend, medewerkers zijn volledig actief betrokken. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of breng een bezoek aan onze SMART showroom in Amsterdam, Houten of Zwolle om geïnspireerd te raken.

Interactief Display (MX serie)

Het touchscherm dat uw huidige beamer opstelling gaat vervangen! De ingebouwde computer biedt met slechts één aanraking toegang tot de SMART Meeting Pro weergave. 
+ Touchscherm met exclusieve iQ-technologie en mini-pc compatibiliteit 
+ Ingebouwde internetbrowser, whiteboard en draadloos scherm delen
+ Budgetvriendelijk

Interactief Display (6000 Pro serie)

Een hoge kwaliteit aanraking ervaring , superieure software en 4K Ultra HD-resolutie.
+ Touchscherm met exclusieve iQ-technologie en mini-pc compatibiliteit
+ Ingebouwde internetbrowser, whiteboard en draadloos scherm delen
+ Pen ID met twee pennen

Interactief Display (7000 Pro serie)

De nieuwe SMART Board 7000 Pro serie is het meest geavanceerde interactieve display. 4K Ultra HD videoresolutie. 16 gelijktijdige aanrakingen mogelijk voor schrijven en wissen op Windows® en Mac® systemen. Tevens bevat de IQ module de mogelijkheid voor draadloze schermdeling.

+ Touchscherm met exclusieve iQ-technologie en mini-pc compatibiliteit
+ Ingebouwde internetbrowser, whiteboard en draadloos scherm delen
+ Pen ID met 4 pennen die drukgevoelig schrijven

Share-as-you-go Whiteboard

De moderne digitale vervanger van uw traditionele whiteboard of flip-over! Schrijf met gewone whiteboard stiften, scan de QR code met de SMART Kapp App en leg uw aantekeningen direct digitaal vast. U kunt uw notities gelijk delen met anderen. Als hun apparaat verbonden is met de beveiligde omgeving van het board, kunnen ze uw notities overal ter wereld lezen.
+ Sessie gelijktijdig delen t/m 250 deelnemers (op afstand)
+ Deel gemakkelijk notities
+ SMART Kapp app

 

 

SMART Podium 624 met SMART Meeting Pro

Het SMART Podium interactieve pen display met touch helpt hoogleraren en docenten om efficiënter te communiceren, waardoor studenten de stof beter begrijpen. Docenten voegen notities of illustraties aan het mobiele touchscherm toe, welke gelijktijdig op het grote display geprojecteerd worden.
+ Verbind met elk scherm
+ Draadloze pen
+ SMART Meeting Pro software

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over de SMART Board producten of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Neem direct contact met ons op via 0031 (0)38 - 420 90 92

Informatie aanvragen